Binance voegt Stafi (FIS) toe in de Innovatie Zone

Binance voegt Stafi (FIS) toe in de Innovatie Zone

Binance heeft de coin Stafi ook wel bekend met de afkorting FIS toegevoegd in de Innovatie Zone.

Vanaf vandaag 3 maart is het toegestaan je FIS tokens te storten op Binance. Daarnaast kun je FIS traden in BUSD, USDT en BTC.

Wat is Stafi

Stafi is een DeFi protocol dat de liquiditeit van ingezette coins/activa vrijmaakt. Het is via dit protocol mogelijk om je PoS coins te staken en daarnaast met de verdiensten te traden. Voor het staken via Stafi ontvang je een rToken wat staat voor reward token. Stel je wilt bijvoorbeeld Atom staken dan ontvang je rAtom. Met deze rAtom kun je dan weer gaan traden via diverse decentrale exchanges. Hoeveel je precies krijgt verschilt per token. Het project is ook nog in ontwikkeling en op het moment van schrijven zijn de rTokens ook nog niet verhandelbaar. Wanneer je de coins kunt verhandelen is nog niet bekend maar Stafi heeft via de website aangegeven er druk mee bezig te zijn.

Stafi ROI sinds ICO

De ico van Stafi startte op 10 september via het Polkadot netwerk. De prijs per token was toen 0.15. De huidige prijs van FIS is op het moment van schrijven $3,55. Deze coins is dus sinds de Ico ruim 23 keer meer waard geworden.

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd