League of Kingdoms (LOKA) informatie

League of Kingdoms (LOKA) informatie

League of Kingdoms (LOKA) is een van ’s werelds eerste blockchain MMO strategiespellen. Gamers bouwen koninkrijken, farmen grondstoffen, vechten tegen monsters (PvE), en concurreren met vijandelijke koninkrijken (PvP) of allianties (MMO) waarbij alle landpercelen worden gecreëerd en eigendom zijn van de spelers. Het spel is een werk in uitvoering, dus het ontwikkelt zich voortdurend en wordt steeds leuker. Spelers die langer dan 3 maanden blijven hebben een grote kans om monarch te worden en serieuze LOKA tokens te verdienen. Het spel is gratis te spelen, dus waarom doe je vandaag niet mee!

Waar kun je LOKA kopen?

Loka kun je op verschillende manieren aanschaffen.

De meeste mensen kopen Loka via een exchange als Binance of Kucoin. Op deze exchanges kun je direct Loka kopen tegen andere cryptocurrencies.

Je hebt ook de mogelijkheid om Loka te kopen op de peer-to-peer platformen van Bybit, Huobi en Bibox Global. Ook op deze platformen kan je Loka direct tegen andere cryptocurrencies uitwisselen.

Verwachting LOKA coin?

De LOKA coin werd in februari 2017 gelanceerd op Bittrex (een groot exchange met vooral veel coins van nieuwe projecten). Daarna kwam er ook een coinmarketcap pagina. Op het moment van schrijven staat de LOKA coin op $5,00, wat ten opzichte van 24 uur geleden een stijging is van 70%. Het is lastig te zeggen of deze nog verder stijgt. Metaverse projecten zijn erg in trek en sommige hebben zelfs een stijging van 1000% gerealiseerd. Of LOKA dat gaat halen is nog maar de vraag.

Verwachting: Het kan zijn dat de LOKA coin zoals de meeste andere coins geldt dat er eerst een hogere waarde wordt bereikt en dan langzaam weer naar beneden gaat. We moeten het afwachten maar de kans is groot dat er nog meer stijging volgt.

Het is uiteraard belangrijk je eigen onderzoek te doen. Wij zijn dan ook in geen enkel geval verantwoordelijk voor aankopen die je hebt gedaan.