Shiba Inu onthult bètaversie van Shibarium met de naam 'Puppynet'

Shiba Inu onthult bètaversie van Shibarium met de naam ‘Puppynet’

In een tweet van Shiba Inu van eerder deze week stond dat Shiba Inu (SHIB) van plan was om binnenkort de bètaversie van Shibarium, de laag-2 oplossing voor hun netwerk, te lanceren. Het netwerk heeft zich aan deze belofte gehouden, want gisteren werd aangekondigd dat de vroege bètaversie van Shibarium, ook wel ‘Puppynet’ genoemd, nu officieel gelanceerd is.

Shibarium Layer 2 zorgt voor betere capaciteit

Om off-chain transacties mogelijk te maken, los van het hoofdnetwerk, is Shibarium ontwikkeld als een laag-2 blockchain. Het stelt gebruikers in staat om dApps te creëren en te integreren in bedrijven, en is betaalbaar en aanpasbaar gedurende de bètatest in de komende maanden. Tijdens het proces wordt SHIB verbruikt.

De hoofdontwikkelaar van het project, Shytoshi Kusama, heeft een aanmeldformulier geïntroduceerd voor degenen die met Shibarium Technologie op het netwerk willen bouwen. Hij kondigde aan dat er volgende week documentatie voor validators beschikbaar komt om testnodes op te zetten.

Shytoshi had tevens een advies voor de gemeenschap tussen alle opwinding. Hij benadrukte dat iedereen zijn tokens niet moet uitgeven op Puppynet, aangezien deze huidige versie enkel voor testdoeleinden bedoeld is.

Over Shiba Inu

De Shiba Inu-cryptomunt (SHIB) heeft sinds zijn introductie in augustus 2020 veel aandacht getrokken in de wereld van cryptocurrency. Geïnspireerd door de bekende Dogecoin, is Shiba Inu een op Ethereum gebaseerde ERC-20-token en heeft het zichzelf gepositioneerd als een leuke en toegankelijke investeringsmogelijkheid voor zowel ervaren als beginnende beleggers.

Als je overweegt om Shiba Inu-crypto te kopen, zijn er enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

  1. Waar te kopen: SHIB is beschikbaar op meerdere populaire handelsplatforms en beurzen, zoals Binance, Coinbase, Kraken en Bitpanda. Zorg ervoor dat u een betrouwbaar platform kiest om uw SHIB-tokens aan te schaffen.
  2. Wallets: Het is belangrijk om uw SHIB-tokens veilig op te slaan in een betrouwbare cryptocurrency-wallet, zoals MetaMask, Trust Wallet of een hardware wallet zoals Ledger of Trezor. Hiermee beschermt u uw investering tegen mogelijke hacks of verliezen.
  3. Marktonderzoek: Voordat u in Shiba Inu investeert, is het raadzaam om het project grondig te onderzoeken, de ontwikkelingen in de gaten te houden en op de hoogte te blijven van de huidige marktrends. Dit helpt u bij het maken van weloverwogen investeringsbeslissingen.
  4. Risicobeheer: Zoals bij elke investering, is het belangrijk om uw risico’s te beheren. Investeer alleen wat u bereid bent te verliezen, en overweeg om uw investeringen te spreiden over verschillende cryptocurrencies om het risico te minimaliseren.
  5. Toekomstige ontwikkelingen: Shiba Inu heeft een actief ontwikkelingsteam en heeft onlangs de bètaversie van zijn eigen laag-2 blockchain, Shibarium, gelanceerd. Houd rekening met toekomstige ontwikkelingen, aangezien deze de waarde van de munt kunnen beïnvloeden.

Shiba Inu-crypto kopen kan een interessante investeringsmogelijkheid zijn, maar het is belangrijk om uw onderzoek te doen en verantwoordelijk te investeren. Door de bovenstaande punten in overweging te nemen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over het toevoegen van SHIB aan uw cryptocurrency-portfolio.