Stake WOO of BIT en krijg 400% rente

Stake WOO of BIT en krijg 400% rente

Bybit heeft momenteel een hele leuk actie lopen. Als je in de periode 10-11-2021 tot en met 30-11-2021 BIT of WOO coins staked krijg je maar liefst 400% rente. De rente bestaat uit 300% aan WOO coins en 100% BIT coins. De actie geldt 20 dagen en je kan eventueel ook later instappen (dus bijvoorbeeld 15 november). Wil je gebruik maken van deze actie ga dan naar de onderstaande link:

Woo Network
Woo Network
Rewards: 400% per jaar
Stake Woo en ontvang 400%

Over Bybit

Voor sommigen zal Bybit nieuw klinken. De exchange is dan ook nog niet zo oud maar timmert goed aan de weg. Met name voor traders die gebruik maken van futures contracten is deze exchange erg geschikt. Omdat Binance Futures niet meer toegankelijk is voor Nederlandse gebruikers zijn veel gebruikers naar alternatieve opties. Deze komen dan ook vaak uit bij of FTX of Bybit.

Naast de futures opties zijn er sinds kort op Bybit ook launchpools en launchpads te vinden. Dit klinkt voor sommige al bekend in de oren omdat deze al regelmatig zijn aangeboden bij Binance. Launchpools of pads kunnen ook een erg leuke winst opleveren. De bovenstaande stake topper is ook een launchpool. Je kunt simpelweg extra coins of nieuwe coins verdienen door ze te staken. Bij een Launchpad is het zo dat je de coins voor een bepaalde periode vast moet zetten. Na deze periode ontvang je dan de extra coins.

Bybit
Betrouwbaarheid
Support
Engelstalig
Betaalmethoden
Creditcard, SEPA, Paypal
Aanbod coins
Groot (100+)
Schrijf je in