Verdien tot 250% per jaar door Cake te staken bij Pancakeswap

Verdien tot 250% per jaar door Cake te staken bij Panceswap

Deficoins zijn erg in opmars en er ontstaan daardoor ook steeds meer exchanges die pools hiervoor aanbieden. Momenteel is de swap exchange Pancakeswap erg populair onder de gebruikers. Dit komt omdat je daar momenteel erg hoge staking rewards krijgt. Je krijgt nu op het moment van schrijven tot wel 250% rewards.

Pancakeswap rewards

Hoe werkt het staken?

  1. Allereerst ga je naar de website pancakeswap.finance
  2. Vervolgens maak je een connectie met je wallet. Dit kan bijvoorbeeld Metamask zijn of Trustwallet. Mocht je deze wallet nog niet hebben dan is het raadzaam deze eerst aan te maken.
  3. Zorg er voor dat je op het BSC netwerk zit van je wallet aangezien Pancakeswap via het BSC netwerk van Binance werkt.
  4. Om je Cake te kunnen staken binnen Pancakeswap heb je zowel BNB als Cake nodig. Je kunt deze crypto’s kopen bij onder andere Binance. Zorg dus dat je deze in je wallet hebt staan voordat je gaat swappen en let er op dat je de coins verstuurd naar het BSC adres van je wallet.
  5. Vervolgens ga je naar pools op de pancake websitePancakeswap pools
  6. Vervolgens zoek je de coin waarvan je rewards wilt ontvangen en klik je op approve Cake. Als je Cake zelf wilt verdienen dan kan dit ook door middel van Compound te staken. Hierdoor kun je tot wel 250% verdienen per stake.
  7. Vaak kun je maar tijdelijk coins verdienen door het staken van Cake. Meestal is dit na 3 a 4 weken. Houdt daarom de site goed in de gaten!
  8. Let op! De fees verschillen erg dus als deze bijvoorbeeld hoog zijn is het raadzaam om op een ander tijdstip dit nog eens te proberen. Dit kan soms tot wel $10 schelen.

Verdien ook gratis crypto’s door erover te leren

Voor degene die net beginnen met crypto heeft Coinbase iets moois bedacht. Via Coinbase Earn kun je namelijk geld verdienen door erover te leren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken bij Coinbase en je vervolgens in te schrijven voor deze munt. Sommige munten zijn gelijk beschikbaar maar bij sommige moet je ook even een paar weken wachten. Vaak zijn de verdiensten 3 tot 10 dollar maar het blijft gratis geld en dat is natuurlijk nooit verkeerd.